Moje Cukrářství - Cukrárna v Praze

Houby asi ne

Višňová zmrzlina

Houby asi ne

Máme červenec, léto je v plném proudu a my přemýšlíme co sezonního pro Vás připravit.Lesy jsou prý plné hub, ale to nám cukrářům úplně do noty nehraje. Bedlová zmrzlina zní sice docela invenčně, ale je otázka kdo by to jedl?? Nějak mi to v tom horku nemyslí, takový ten pocit hlava mapa! Naštěstí mne zachránila kamarádka Saša. Donesla mi ze zahrady košík krásných červeno – černých, lesklých višní. Lamentuje, že višeň je úplně obsypaná, na žebřík nemůže, musí to sbírat a prý už to nezobou ani kosáci.

Cpu se višněmi a můj starší hardware se konečně restartoval. HURÁÁÁÁ, pak že je na mozek dobré Ginko:-)Odpoledne jedeme do Načeradce, natrhali jsme tři přepravky.

Ráno už jdeme dělat višňový sorbet a jogurtovou zmrzlinu s černými višněmi